One pixel

Liječnički pregledi sportaša

Ritam srca

Liječnički pregledi sportaša

Grad Velika Gorica potpisao je Ugovor o obavljanju preventivnih pregleda sportaša sportskih klubova Grada Velike Gorice sa Zdravstvenom ustanovom za medicinu rada i sporta "Vaš pregled" iz Zagreba.

Potpisom ugovora s ovlaštenom zdravstvenom ustanovom sportaši goričkih sportskih klubova ponovno mogu obavljati besplatne zdravstvene liječničke preglede.

Liječnički pregledi će se obavljati svakog četvrtka i petka od 15:00 do 21:00 sati te po potrebi i u subotu, počevši od 10 svibnja 2018. godine u Domu zdravlja Velika Gorica, Matice Hrvatske 5 (glavni ulaz desno, pa lijevo, pratiti smjerokaz za sportsku ambulantu).

Naručivanja za preglede idu isključivo preko tajnika ili trenera kluba, a kontakt osoba Zdravstvene ustanove "Vaš pregled" je gosp. Fran Maurović, tel. 01/5811-587 i 062/323-8233, e-mail: gorica@vaspregled.hr i fran.maurovic@vaspregled.hr.

U slučaju povećanog broja pregleda, isti će se moći obavljati i u sportskoj ambulanti u Zagrebu, Trpinjska ulica 9 (Borongaj). Također, ako je sportašu istekao liječnički pregled prije 10. svibnja 2018. godine, može ga obaviti, uz prethodnu najavu, u ambulanti u Zagrebu.