One pixel

Pioniri osvojili naslov prvaka 2. lige istok NSZŽ

Tajnik NS Velika Gorica uručio je pehar za naslov 2. lige istok NSZŽ

Pioniri osvojili naslov prvaka 2. lige istok NSZŽ

Pioniri NK Bune su ove subote odigrali posljednji susret u 2. ligi istok NSZŽ protiv ekipe Lukavca. Iduće kolo ekipa NK Bune je slobodna pa su im nakon posljednjog sučevog zvižduka uručeni pehar i medalje za osvojeno prvo mjesto.

Pehar je kapetanu NK Bune uručio tajnik NS Velika Gorica Stjepan Petrac. Tajnik je u kratkom govoru pohvalio ekipe i poručio im da, bez obzira gdje završili svoju nogometnu karijeru, nikada ne zaborave teren na kojem su napravili prve nogometne korake.

Jesenski dio prvenstva imao je dašak neizvjesnosti, više momčadi je istaklo kandidaturu za titulu, NK Buna je doživjela i jedini poraz od Sloge u Križu. Ni u toj utakmici nisu nadigrani, golman Sloge je imao svoj dan, pogađale su se stative i prečke, a onda je jedna mala greška u obrani pomogla domaćinima da postignu jedini gol.

Proljeće je donijelo sve pobjede pa je konačni rezultat 23 pobjede, samo 1 poraz i gol razlika 112-12.

Odličnu sezonu zasjenile su brojne ozljede. Grgur je na početku sezone slomio ključnu kost, Timon je propustio proljeće zbog ozljede, a u prošlom kolu su se ozlijedili Marko i Pavel. Zbog toga su stariji pioniri, od svih mladih momčadi NK Bune, imali najviše problema kod sastavljanja momčadi za utakmice, ali u pomoć su priskočili igrači mlađih pionira koji su zadovoljili očekivanja i stekli dobro iskustvo za iduću sezonu.

Mlađi pioniri su sezonu završili na 3. mjestu, a derbi u Obrezini, prije nekoliko kola, pokazao je kako se znaju i mogu nositi i s prvacima. Čestitamo ekipama pionira na ukupno osvojenom 1. mjestu u 2. logi istok NSZŽ

Stariji pioniri NK Bune
Mlađi pioniri NK Bune
Mlađi i stariji pioniri NK Bune