One pixel

Stariji pioniri drugi u "Panadiću"

Stariji pioniri u "Panadiću"

Stariji pioniri drugi u "Panadiću"

Prošle godine stariji pioniri NK Bune zauzeli su 4. mjesto na 12. Velikogoričkoj malonogometnoj ligi. Zanimljivo je da su tada ligu završili bez poraza u regularnom dijelu utakmice. Nisu došli do finala jer su bodove posijali igrajući neriješeno s ekipama sredine tablice. U utakmici za 3. mjesto HNK Gorica 2 ih je pobijedila "na penale". U ligaškom dijelu natjecanja s pobjednicima, HNK Goricom, igrali su neriješeno.

Ove godine, na 13. Velikogoričkom malonogometnoj ligi odigrali su odlično, bodove su jedino podijelili s HNK Goricom, imali su isti broj bodova, ali su zbog slabije gol razlike završili na 2. mjestu.

Finale je odlikovala čvrsta igra, a HNK Gorica je dosta rano došla u vodstvo, 1:0. Kasnije je NK Buna stvarala svoje prilike i zahvaljujući maloj neopreznosti obrane Gorice izjednačila na 1:1. Velike zasluge što se rezultat nije promijenio imao je i vratar Bune koji je odlično branio svoja vrata.

U izvođenju penala igrači HNK Gorice su bili malo točniji i osvojili su 1. mjesto.

I tako su stariji pioniri još jednu sezonu "Panadića" završili bez poraza u regularnom dijelu. Ovaj put sa sjajnijom medaljom nego prošle godine. Ako nastave tradiciju, iduće godine bi trebali osvojiti i to 1. mjesto.