One pixel

Što je to blog?

Češer

Što je to blog?

Po definiciji blog je internet dnevnik. Možda je polazište nekada i bilo u standardnim pisanim dnevnicima, ali kasnije se blog koristio uglavnom za javno iznošenje osobnih stavova. Najbliže blogu je kolumna u novinama. Osobni stav, komentiranje događaja.

Tko će se ovdje, na stranici NK Bune, upisati u blogere? Budemo vidjeli, ima onih koje svrbe prsti, koji bi mogli nešto napisati. Petracovi izvještaji sa skupština i komentari iz glasnika Breške lige su već legendarni, sigurno ga bude strefila inspiracija. Vjerojatno bi bilo jako zanimljivo kad bi se pisalo o događanjima oko terena, neke utakmice imaju zbilja užarenih popratnih efekata.

Možda među igračima, roditeljima, bakama, djedama i ostalim navijačima ima potencijalnih talenata koji samo čekaju da planu?

Nogomet je najpopularnija sporedna stvar na svijetu, a svi mi oko terena smo izbornici, treneri i suci. Zapravo nismo, ali nekad mislimo da bi znali bolje, da vidimo bolje. Pa među svim tim potencijalnim trenerima i sucima sigurno ima i netko tko bi i pisao bolje nego što se sada piše. Pa potencijalni blogeri, ako želite pisati, javite se. Samo pisanje je i velika odgovornost, internet je vražja stvar, ono što pustite na njega, pobjegne vam, više nemate kontrolu nad time, pa mislite i na to, da ne bi poslije bilo da nismo znali...Nije da vas plašim. ;-)