One pixel

5 komada u Hrastju

NK Croatia - NK Buna

5 komada u Hrastju

Bunu je ugostila Croatia iz Hrastja. Izgledalo je kao da će to biti lako gostovanje, protivnik s donjeg dijela tablice, ekipa skoro kompletna. Ali prvo poluvrijeme nije baš išlo sve kako je bilo planirano. Uglavnom se igralo na polovici domaćih, ali nije bilo recepta za gol. Ipak kad nema recepta onda ga Josip izmisli i dovodi Bunu u vodstvo, 0:1.

Jalovi pokušaju na gol domaćina se nastavljaju, Ilijević je pogodio prečku i to je jedino što još možemo spomenuti. Pred kraj poluvremena domaćini su se malo pribrali, odvažili izaći na polovicu Bune i nekoliko puta zaprijetili, ali bez rezultata.

U drugom poluvremenu Joža izlazi iz igre zbog ozljede. Buna se ipak malo pribrala, pritisnula domaćina i to je urodilo i rezultatom.

Zvonko je bio raspoložen za prodore i rusvaj na polovici domaćina pa nakon jednog u nizu prodora postiže gol za 0:2.

Iako se s klupe dolazile instrukcije da se više puca iz daljine igrači Bune se nisu baš odvažili na udarce sve dok Šebek nije opalio sa 16 metara i pogodio za 0:3.

Zvonko je pokazao kako je danas njegov dan, odlično asistira Franji koji pogađa za 0:4.

Da strijelci nisu sebični dokazuje i Šebek koji je vidio da svojeg igrača na odličnoj poziciji, dodao mu loptu, a Matej je nadmudrio vratara domaćih i postiže konačan rezultat, 0:5.