One pixel

Uvjerljivo u prvu proljetnu pobjedu

Pobjeda nad Stupnikom

Uvjerljivo u prvu proljetnu pobjedu

Na Staru grabu u Mraclin kadetima NK Bune došla je momčad Stupnika. Iako je Buna pobijedila na jesenskom gostovanju u Stupniku ostao je dojam o jako dobroj ekipi koja može biti itekako opasna ako se punom snagom ne uđe u utakmicu.

A Buna je upravo tako i krenula. Prvi je zaprijetio Luka s lijeve strane, dobar prodor, udarac, odbijena lopta pa ponovno Luka glavom. U odmjeravanju snaga, koje je slijedilo, bilježimo jedan slučajan udarac Stupnika preko gola Bune.

Prvi gol je bio klasični nogometni mat u tri poteza. Kapetan Joža je s desne strane dodao Danijelu kojemu nije bilo teško gurnuti loptu u mrežu za 1:0.

Suigrači čestitaju strijelcu na prvom golu

Vrlo brzo nakon toga Joža pogađa za 2:0. Takav rasplet utakmice malo je djelovao na živce gostiju koji sve češće postaju skloniji grubljoj igri. I onda, nakon kornera, u gužvi su gosti spretniji i pogađaju za 2:1. Već su neki počeli komentirati kako je Buna i u prošlim utakmicama vodila s 2:1 pa nije dobro završilo.

Ipak ovaj put nas je čekao malo drugačiji rasplet. Nakon jedne polukontre lopta je dobro upućena prema Danijelu koji odličnim udarcem iz voleja prebacuje golmana gostiju za 3:1.

Gosti su malo konkretnije ušli u drugo poluvrijeme pa su zaprijetili golu domaćih, ali Pavel odlično kroti udarac iz daljine.

Ivan je imao dvije odlične šanse ali se propustio upisati u strijelce. Najprije je Joža izmiješao obranu gostiju i vratio povratnu loptu Ivanu koji je pogodio prečku u prilici u kojoj je teže promašiti nego pogoditi. U drugoj prilici Danijel je odlično uposlio Ivana, a golman gostiju skida njegov udarac.

Joža koristi jednu nepažnju gostujućeg golmana, oduzima loptu i postiže gol za 4:1. U drugoj prilici Joža bježi gostujućoj obrani i postiže gol za 5:1.

Do kraja utakmice Danijel je uspio pogoditi prečku, a nakon odlično izvedenog auta igrač Bune koristi nesnalaženje gostujuće obrane i postiže gol za 6:1.

Prva proljetna pobjeda stigla je zahvaljujući boljoj i konkretnijoj realizaciji, ali i gostima koji su malo zaspali u drugom poluvremenu i nisu naplatili domaće promašaje.

Pravi sportski pozdravi nakon utakmice