Pobjeda u golijadi u Novom Čiču

NK Dinamo Hidrel - NK Buna - igrači Bune u napadu

Pobjeda u golijadi u Novom Čiču

Derbi utakmica između NK Dinamo Hidrela i NK Bune izmamila je na sunčane tribine veliki broj gledatelja. Istina, tribine sa strane su bile malo praznije dok je tribina iza gola, najbliža šanku, bila puno više popunjena.

Tablica je dala naslutiti da igrači NK Bune ne bi trebali imati problema da ostvare pobjedu i tako je i bilo.

NK Buna je došla u vodstvo od 1:0, domaći su izjednačili, a onda je NK Buna preuzela inicijativu, preselila igru na protivničku polovicu i postigla dva laka pogotka za 1:3. Domaći su visoko postavili obranu što je omogućilo prodor Pukšića koji je pretrčao obranu i postigao gol za 1:4 i rezultat s kojim se otišlo na odmor.

NK Dinamo Hidrel - NK Buna - derbi je popratio velik broj gledatelja

Domaći su započeli utakmicu dosta življe što je omogućilo golmanu NK Bune da pokaže svoje umijeće u dvije odlične intervencije.

Visoko postavljena i malo sporija obrana omogućava igračima NK Bune opasne prodore, ali pucaju iz daljine umjesto da priđu bliže golu. Ipak kad je ostao samo jedan igrač domaćina u obrani NK Buna postiže gol. 1:5.

Nakon toga NK Buna pušta domaćine da malo igraju, ali i dalje prijete opasnim prodorima i iz jednog takvog postižu gol, golmanu kroz noge, za 1:6.

Domaći malo zapinju u obrani što je omogućilo igračima NK Bune da iz još jednog prodora postignu gol. 1:7.

Na kraju utakmice je najkorpulentniji igrač domaćih jednostavno dogurao i sebe i loptu do šesnaesterca NK Bune, razgrnuo domaće i postigao gol za konačan rezultat. 2:7.