Prvaci su se popiknuli

NK Gorica 03 - NK Buna

Prvaci su se popiknuli

Stara nogometna kaže da je lopta okrugla, ali kad se radi o prstićima onda je njihova lopta najokruglija od svih. Tu su iznenađenja uvijek moguća, a lopta je nepredvidljiva.

NK Buna je jesensku sezonu završila na prvom mjestu (6 pobjeda, 1 remi, 1 poraz) dok je NK Gorica 03 bila treća s 5 pobjeda i 3 poraza. Tablica je dala naslutiti da je bi NK Buna trebala imati blagu prednost. Vrijeme je bilo odlično za igru, sunčano, teren je umjereno mekan, s pokojim blatnim bazenčićem. NK Gorica 03 je bila domaćin na terenu u Maloj Buni.

Nakon početnog isprobavanja snaga NK Gorica 03 je taktikom svi u napad uspjela na brzinu zabiti tri gola. Igrači Bune su čvrsto držali svoje pozicije, Gorica je bila pokretljivija. Pred kraj utakmice Buna konačno postiže pogodak.

Drugo poluvrijeme je Buna imala inicijativu, ali ne previše. Gorica postiže još jedan gol, Buna još jedan, pa je konačan rezultat utakmice 4:2.

Unatoč porazu Buna ostaje na prvom mjestu. Druga Lomnica gostovala je kod Mraclina, ali HNK Gorica, Mraclin i Turopoljac uključili su se u ligu sada u proljetnom dijelu i njihovi rezultati se ne računaju za plasman.

Prstići Turopoljska liga - tablica jesenskog dijela