Buna riješila sve brige oko ostanka

NK Buna (VG danas)

Buna riješila sve brige oko ostanka

Nogometaši Bune rasterećeno ulaze u posljednja četiri prvenstvena kola. Jučerašnjom pobjedom protiv Dubrave otklonili su sve opasnosti oko možebitnih problema oko ostanka u ligi. U fer i korektnoj utakmici, igrači zadovoljnog trenera Miroslava Lukinića slavili su s 3:1.

Sve je bilo riješeno u prvih 45. minuta u kojima su postignuti i svi zgodici. Najbolji pojedinac u domaćoj momčadi Robert Huđber doveo je Bunu u vodstvo u sedmoj minuti. Pet minuta kasnije zatresla se mreža na suprotnoj strani, jer izjednačenje Dubravi donio je Marko Fulir. U posljednjih sedam minuta prvog dijela u glavnog protagonistu prometnuo se Danijel Škojc koji je s dva pogotka donio mir u domaće redove.

U nastavku susreta gosti su se pokušali vratiti, no domaća obrana bila je na visini zadatka, te su bodovi ostali u Maloj Buni.

1. ŽNL, 26. KOLO

NK BUNA – NK DUBRAVA 3:1 (3:1)

STRIJELCI: 1:0 Huđber (7), 1:1 Fulir (12), 2:1 Škojc (37), 3:1 Škojc (41)

NK BUNA: Odrčić, Kostadin, Jušić (od 70. Šestak), Mrkonjić (od 63. J. Rak), Dumbović, Ruklić (od 86. Marijanović), Kuzmić (od 63. Starčević), Huđber, Vujnović, Škojc (od 82. Muža). TRENER: Miroslav Lukinić

NK DUBRAVA: Hendak (od 89. Kozumplik), B. Crnoja, Leboš, Fulir, Matić, Ščuric (od 72. Dlaka), Vrtar, Brkljačić, Suša, Štefanac, L. Crnoja. TRENER: Dražen Fulir

Tekst preuzet s portala VG danas: Buna riješila sve brige oko ostanka