Buna nadmudrila Dinamo

NK Buna - Veterani

Buna nadmudrila Dinamo

U petak 12. listopada 2018. u Novom Čiču na stadionu Dinama Hidrela u veteranskom prvenstvu Nogometnog središta Velika Gorica, Buna iz Male Bune visokim rezultatom porazila je domaći nekompletni Dinamo. Gosti su zaigrali mudrom taktikom voditelja Zlatka Petraca, gusto i brojno u obrani a onda kontre preko brzanaca neugodnih Tomislava Dobrenića i Mirka Marjanovića. Imali su dinamovci kod 0:0 lijepu prigodu za pogodak (pa i kasnije tijekom igre) a kada nisu pogodili mrežu, tresla se njihova. Najljepši je zabio Tomislav Dobrenić (drugi na utakmici). Primio je loptu lijevo uz samu lajnu pa onda driblingom krenuo u sredinu. Kada je došao na 25 metara još uvijek malo iskosa, opalio je po lopti i pogodio silovito a neobranjivo suprotnu malu mrežicu.

Nakon vrlo korektnog dvoboja, kao što i priliči veteranskoj utakmici, dinamovci su bili razočarani jer nisu igrali tako loše, ali ubrzo nakon zajedničkog roštilja i “Žuje” sve je lakše preboljeno. Čestitke dečkima iz Male Bune.

DINAMO-BUNA 0:5
NOVO ČIČE Igralište Dinama Hidrela. Gledatelja 10. Sudac: Ivica Malkoć.
STRIJELCI: 0:1-Marijanović (5), 0:2-Dobrenić (35), 0:3-Dobrenić (53), 0:4-Marijanović (63), 0:5-Dobrenić (70-11m).
DINAMO: Filipović, Đuksi, Grgar, Duvnjak, Krlić, Šantek, Vrbičić, Malbaša, Radović, Hemen, Vinetić.
VODITELJ: Stjepan Grgar
BUNA: Zlodi, Ceković, Lukinić, šmint, Mrkonjić, Brajković, Marijanović, Gršetić, Jerleković, Kovačić, Kolarec (još su igrali: I. Grđan, T. Đurašin, Dobrenić, S. Građan, Zagorac, J. Đurašin, Svekrić.
VODITELJ: Zlatko Petrac
IGRAČ UTAKMICE: Tomislav Dobrenić