One pixel

100% nogometni dan

Mlađi pioniri NK Bune protiv NK Brcka

100% nogometni dan

Prstići su putovali u Dugo Selo gdje ih je očekivao derbi s momčadi koja je na tablici jedno mjesto iza njih. 10 sati je izgleda bilo prerano za naše dizelaše kojima ionako treba malo više da se zagriju. A još je dosta njih jučer bilo na feštama. 10 minuta prije kraja domaćin, NK Dugo Selo, vodio je 5:1 i činilo se da je utakmica završena. Ali onda su dizelaši proradili punom parom, raspucali su se, razigrali, neki su se valjda i probudili i krenula je golijada. Kod rezultata 5:5 NK Buna je imala i prečku i stativu i izgledalo je da lopta želi da susret završi prijateljskim remijem. I onda zadnja minuta, slobodnjak i lopta je natjerana da uđe u mrežu. 5:6 pobjeda NK Bune. Bravo dizelaši. :-)

Limači su u isto vrijeme igrali s NK Turopoljcem. U napetoj i uzbudljivoj utakmici uspjeli su pobijedili 3:1.

Kadeti su pobijedili u Pušći 1:6. Kako je tamo bilo pročitajte u članku Teško jutro u Pušći.

Mlađi pioniri su ovo proljeće najraspucanija ekipa NK Bune, lopta odlično reagira na njihova dodavanja, oni se igraju i uglavnom pobjeđuju s velikom razlikom. Ovaj vikend stradao je NK Brcko s 12 golova u mreži. U prvom poluvremenu NK Buna je vrlo lako stigla na 7:0, drugo poluvrijeme im se nikud nije žurilo. Pišemo 12:0.

Stariji pioniri su na jesenskom gostovanju dosta sretno stigli do pobjede u Brckovljanima, ali doma su pokazali tko je gazda. Imali su više od igre, napadali, ali nisu uspjeli pogoditi gol. Sve dok jedno nabacivanje sa strane nije završilo volejem i lopta je završila u mreži. 1:0. Igrači Brcka manje su pokazivali nogometno umijeće, a više prikrivene zahvate i udaranje po nogama pa je to rezultiralo i penalom za Bunu koji nije realiziran. Do kraja prvog poluvremena Buna postiže još dva gola za 3:0. Drugo poluvrijeme NK Buna je više napadala, ali jedan bijeg igrača NK Brcka završio je golom 3:1. Ipak su nakon toga igrači NK Bune ubacili u višu brzinu. Jedan gol iz igre i još jedan penal i to je 5:1.

Nedjelja, zgusnuta nedjelja, nogometni dan završio je 100% uspješno.

Stariji pioniri NK Buna - NK Brcko