One pixel

Limači prvi u "Panadiću"

Zlatni limači

Limači prvi u "Panadiću"

U konkurenciji limača u 13. Velikogoričkoj malonogometnoj ligi ove godine bilo je najviše ekipa, čak 16. Natjecanje je zbog toga u početku bilo podijeljeno u dvije skupine. NK Buna je uvjerljivo bila prva u svojoj skupini, ostvarili su svih 7 pobjeda s gol razlikom 42:6. Najozbiljniji protivnik u skupini im je bio NK Lukavec kojeg su u 7. kolu pobijedili 3:1 i osigurali prvo mjesto.

Nakon toga su se spojile skupine prve 4 ekipe i NK Bunu su očekivale dosta teže utakmice s prve četiri ekipe iz B skupine. Ali Buna je i dalje nastavila s uvjerljivom igrom, ostvarila je 3 pobjede i jedini neodlučan rezultat je bio s NK Dinamom Hidrelom koji je na kraju zauzeo 3. mjesto. Buna je bila prva i u finalu ih je čekao NK Kurilovec 1.

Limači NK Bune i u finalu su odigrali uvjerljivo. Poveli su s 2:0 i činilo se kako će sve sigurno privesti kraju. Ali lopta je okrugla, mali nesporazum golmana i obrambenog igrača iskoristio je Kurilovec za 2:1. Rezultat se do kraja nije mijenjao i limači su zasluženo osvojili pehar za najbolju ekipu u konkurenciji limača na 13. Velikogoričkoj nogometnoj ligi.

Najbolji strijelac lige je Stjepan Zlodi (16 pogodaka) koji je zahvaljujući uspješno izvedenom penalu postigao gol više od klupskog kolege Josipa Klasnića.