One pixel

Nastup NK Bune u ligi Tina Šport

Dodjela nagrada Liga Tina Šport

Nastup NK Bune u ligi Tina Šport

Prošle godine mladi nogometaši NK Bune dominirali su u Tina Šport ligi (Osvojena zimska Tina-Šport liga u svim kategorijama). Ove godine konkurencija je bila znatno jača, nisu se natjecali stariji pioniri, ali NK Bune je ipak ostavila zapažene rezultate.

Limači su nastupili u ligi za uzrast do 2008. godine. Oni su konkurirali za prvo mjesto, ali lopta je okrugla i nepredvidljiva, sreća nekad pomazi protivnike no ipak su uspjeli osvojiti 3. mjesto. Prvi je bio Hrvatski Dragovoljac s 9 pobjeda i jednom nerješenom utakmicom, drugo je bilo Zapruđe 2 sa 7 pobjeda i 3 nerješene utakmice dok je Buna imala 6 pobjeda, 2 nerješene utakmice i doživjeli su 2 poraza. Buna je postigla najviše golova, a gol razlika je bila 59:15. Đuretić iz Bune zauzeo je drugo mjesto na listi najboljih vratara, a najbolji strijelac lige bio je igrač Bune Klasnić s 19 pogodaka. Na drugom mjestu s 14 pogodaka bio je njegov suigrać Zlodi.

Ekipa limača

Mlađi pioniri su nastupili u ligi za uzrast 2006/2007. Oni su se došli loptati, na kraju su zauzeli 7. mjesto, imali su 2 pobjede, 2 nerješene utakmice i 5 poraza. Gol razlika unatoč tome nije negativna već je 10:8. Na listi najboljih vratara naš Lučan zauzeo je 4. mjesto sa 64 boda. U ligi je nastupalo 10 momčadi, a prvo mjesto Kozjak 1 koja je u doigravanje krenula s 4. pozicije.

Prstići su nastupali u ligi za uzrast 2011. U konkurenciji 16. klubova zauzeli su 10. mjesto. 5 pobjeda, 2 nerješene utakmice i 8 poraza uz gol razliku 30:38.