One pixel

Pobjednički vikend pionira i limača

NK Buna - sastava protiv Sloge

Pobjednički vikend pionira i limača

Najmlađi prstići danas nisu igrali utakmicu koja je odgođena od strane gostiju iz Mlake.

Kadeti su bili slobodni zbog odustajanja od natjecanja nekih ekipa u proljetnom dijelu pa su ovo kolo čak dvije ekipe bile slobodne.

Početnici (limači) su odigrali standardnu golijadu u Buševcu. Zadnjih par godina u gostima protiv Poleta obično se postiže dosta pogodaka i s jedne i s druge strane ali igrači NK Bune su obično tu malo uspješniji. Ovu subotu je završilo 9:2 za NK Bunu.

Mlađi pioniri su odigrali dosta čvrsto prvo poluvrijeme protiv NK Sloge iz Križa. Rezultat je bio 1:0 iako je moglo biti i više. Malo je bilo burnije drugo poluvrijeme, u jednom trenutku je rezultat bio 2:1, ali do kraja su mlađi pioniri postigli još dva gola pa je konačan rezultat 4:1.

Stariji pioniri su se još sjećali nesretnog poraza u Križu iz jesenskog dijela gdje je mala greška obrane rezultirala jedinim golom u njihovoj mreži. U sjećanju je ostao i golman "planina" iz Sloge koji je branio sve što su naši igrači uputili prema golu, a ono što on nije uspio uhvatiti zaustavljale su prečke i stative. Danas je bila malo drugačija priča. Igrači Bune su se rastrčali, golman nije izgledao tako nesavladiv, izgleda da su mu refleksi malo otupjeli preko zime i u prvom poluvremenu bilo je 3:0 za NK Bunu. U drugom poluvremenu su igrači NK Sloge malo živnuli, uspjeli su postići gol, igrači NK Bune su se napromašivali da bi na kraju završilo 3:1.

Čestitke svim igračima na 100% uspješnom vikendu.

Slobodan udarac protiv NK Sloge (stariji pioniri)