One pixel

Prstić i limači krenuli u jesensku sezonu

NK Zelina - NK Buna

Prstić i limači krenuli u jesensku sezonu

Prstići i limači ove sezone igraju u ligi "B" Nogometnog saveza Zagrebačke županije. To je malo olakšanje s organizacijske strane jer igraju u istom terminu, najprije prstići pa onda limači, a i podrška s tribina će biti malo jača nego prošle sezone kad su se utakmice igrale svaka posebno, u različitim mjestima i u različitim terminima.

Ono što je malo nezgodnije je što ima manje ekipa u ligi, ali su sve redom dosta jače ekipe pa u prvom planu nije rezultat već da se u jačoj konkurenciji igra podigne na viši nivo.

Sunčano nedjeljno jutro pratilo nas je na putu u Sveti Ivan Zelinu. Malo smo bili zadivljeni sportskim kompleksom i uvjetima za rad koje ima NK Zelina. Sunce je malo jako pripeklo pa se opet postavilo pitanje zašto najmanji moraju igrati po najvećem suncu, ali smeta nam i kad smo ranije ujutro, ili kad je vrijeme ručku, ili kad već pada noć...

Prstići su sjajno otvorili utakmicu, ali kasnije su poklekli nakon što su domaći počeli s dalekometnim udarcima. Detaljnije možete pročitati u izvještaju s utakmice NK Zelina - NK Buna.

Limači su također sjajno krenuli, ali onda je malo zasmetao sudac. Najprije je nepotrebno produžio prvo poluvrijeme jer nije znao koliko poluvrijeme traje, a onda je priznao gol postignut rukom. Detalje pročitajte u izvještaju Propuštena prilika za pobjedu.

Iduće kolo u goste nam stiže NK Vrbovec. To je prilika da se uknjiže prvi bodovi na domaćem terenu u Šiljakovini gdje se prvi put u slobodnoj Hrvatskoj igraju službene nogometne utakmice.