One pixel

Što nas očekuje na kraju sezone?

Lijepa naša županija - NK Rakovec - NK Buna

Što nas očekuje na kraju sezone?

Još prošli tjedan mogli smo čitati kako su seniori riješili sve brige oko ostanka, pa im poraz u Zvekovcu nije poremetio mirne snove.

Prstići su pobijedili NK Turopoljac iz Kuča (1:3), a ovaj četvrtak ih očekuje veliki derbi u Lomnici gdje u 14 sati igraju protiv istoimenog domaćina. Pobjeda u toj utakmici važna im je da održe prednost koju imaju ispred drugoplasirane ekipe Gorica 03 koju očekuje teško gostovanje u Dugom Selu.

Limači drže čvrsto 3. mjesto. Mogli bi napraviti korak naprijed samo ako Gradići kiksaju u zaostalim utakmicama, ali slabi su izgledi za to.

Mlađi pioniri su odličnim igrama u proljeće popravili svoju poziciju. Također su čvrsto na 3. mjestu i tu će najvjerojatnije i ostati.

Stariji pioniri na 1. mjestu imaju veliku bodovnu prednost i tu je pitanje prvaka riješeno. Ovaj vikend imali su naporno gostovanje u Rakovcu, domaćini su bili dosta grubi, jedan od najboljih igrača Bune je zbog ozljede palčane kosti izgubljen za ovu sezonu.

Bodovi mlađih i starijih pionira se zbrajaju i tu je NK Buna sa svojih 117 bodova daleko ispred konkurenata i zaslužila je promociju u 1. ligu NSZŽ.

Kadeti su imali lakši izlet u Klokočevec, također se nalaze na 1. mjestu, a kako je Top izgubio od Rakovog Potoka više nema ni teoretske šanse da ih netko makne s njihove pozicije. I kadetima se smiješi promocija u 1. ligu NSZŽ. 5. lipnja u goste im stiže HNK Gorica s kojom će se pokušati ravnopravno nositi u finalu kupa Grada Velike Gorice.

Na kraju, osim natjecateljskih vijesti, pročitajte i malo o tome kako je lijepa naša županija.