One pixel

Web stranica NK Bune

Trenirka NK Buna

Web stranica NK Bune

Negdje početkom godine trener mlađih kategorija Mario Đuretić upitao je da li bi mogao napraviti web stranicu za klub NK Buna, prvenstveno zbog toga da se javnost malo više informira o hvalevrijednim rezultatima koje postižu mlađe kategorije igrača. Kupljena je html tema, napravljena integracija s Wagtail CMS-om, par vikenda potrošeno je na programiranje umjesto na gledanje novih serija i rezultat je pred vama.

Već sam godinama pokraj terena, vozeći klince na treninge, utakmice. Upoznao cijelu županiju, vidio kako klubovi s daleko slabijim rezultatima i s daleko manje djece u pogonu imaju daleko bolje uvjete nego NK Buna. Trener Mario je svih ovih godina svojim trudom i zalaganjem uspio postići da jako puno djece trči terenima u Malobunskoj ulici. Dobio je i pojačanje, tu i dva nova trenera mlađih kategorija Danijel i David. Mario želi cijeli pogon podići na jednu veću razinu. Ova web stranica je mali doprinos tom nastojanju i njome želimo proširiti priču o NK Buni. Nadamo se da će to potaknuti sponzore da budu malo izdašniji. Naši klinci to zaslužuju.

NK Buna trenutno ima sedam selekcija: prstiće, početnike (limače), mlađe i starije pionire, kadete, seniore i veterane. Vijesti o njima možete naći u posebnim rubrikama. Informirati se možete o najavama utakmica, pratiti rezultate, vidjeti kada su treninzi i upoznati službeno osoblje.

U rubrici Vijesti budu samo važne vijesti, one koje obično završe u drugim medijima. Rubrika Legende predviđena je za priče o povijesti kluba, dok je rubrika Blog namijenjena za osobne komentare i zabavne sadržaje.

Ako ste mislili da će sve to proći bez Zlatka Petraca, varate se. Njegov brk se već smije i čim riješi probleme s poteškoćama i za njegovu tipkovnicu će se čuti.

Pozivamo i sve druge navijače NK Bune da nam se pridruže i da pomognu da ova stranica oživi. Tko zna koliko je skrivenih talenata na terenu i oko njega...