Buna pobjedom krenula u nastavak prvenstva

VG Danas - NK Ban Jelačić - Buna

Buna pobjedom krenula u nastavak prvenstva

Nogometaši Bune gostujućom pobjedom otvorili su nastavak terena. Na vodom natopljenom igralištu u Vukovini igrači trenera Miroslava Lukinića svladali su domaći Ban Jelačić s 3:1.

Nastavak prvenstva otvoren je u ne baš idiličnim uvjetima, no oni najzagriženiji zaljubljenici u „selski nogomet“ nisu mogli, a da ne dođu do Vukovine i pogledaju sraz turopoljskih ekipa. i dok su se igrači na vodom natopljenom terenu borili za svaku loptu, mnogo zanimljivije i veselije u prvom je dijelu bio u gledalištu, u kojem nije nedostajalo podbadanja. No, u drugom dijelu stigli su i golovi.

-Proradile se neke naše vedete od kojih se to nismo nadali- na kraju susreta će zadovoljno tajnik Bune, Zlatko Petrac. Te vedete o kojima govori Zlatko Petrac su Danijel Škojc, te Marko i Ivan Rak koji su presudili domaćoj momčadi. (Dr)

PRVA ŽUPANIJSKA LIGA, 16. KOLO

NK BAN JELAČIĆ – NK BUNA 1:3 (0:0)

STRIJELCI: 0:1 Škojc (49), 0:2 M. Rak (74), 0:3 I. Rak (88), 1:3 Miletić (90)

NK BAN JELAČIĆ: Šipušić, Jambrečina (od 64. Srbelj), Cvek Šekuljica (od 75. Šebek), Zovko, Lalić (od 78. Ćosić), Jurišić, Nikić, Gmižić (od 46. Šandor), Vrban (od 46. Hrkovac), Horvat, Miletić. TRENER: Marin Rakuljić

NK BUNA: Odrčić, Jušić (od 77. Huzjak), Mrkonjić (od 46. Kostadin), M. Rak, Dumbović, Ruklić, Kuzmić, I. Rak, Huđber, Vujnović, Škojc (od 80. Marijanović). TRENER: Miroslav Lukinić

VG Danas - Buna pobjedom krenula u nastavak prvenstva