One pixel

Kadeti u nizu neočekivanih događaja

NK Buna - NK Laduč

Kadeti u nizu neočekivanih događaja

Prva liga Nogometnog saveza Zagrebačke županije za kadete je liga dosta podjednakih momčadi iako to možda tablica ne pokazuje. Ako bilo koja momčad ne uđe u utakmicu spremno i odlučno može joj se dogoditi da izgubi bodove na koje je već sigurno računala.

Kadeti NK Bune su se ovaj tjedan potrudili da tu teoriji dokažu i u praksi. U srijedu, na Praznik rada, gostovali su u Bestovju kod ekipa koja je uvjerljivo na posljednjem mjestu s 4 boda. Iako u dosta okrnjenom sastavu ipak je Buna trebala dobiti tu utakmicu, ali nije. Što se dogodilo možete pročitati u izvještaju Neočekivani poraz u Bestovju.

Danas, u nedjelju, Buna je ugostila prvoplasirani Laduč. Domaćini su imali samo 11 igrača, gosti su došli kompletni i s dosta rezervnih igrača. Lopta je okrugla, igrači Bune su bili odlučni i već su sve mogli riješiti na poluvremenu, da su postigli gol za 3:0 to bi bio potop gostiju. Ali uspjeli su se vratili, u utakmici je palo 7 golova, a detalje pročitajte u izvještaju Neočekivana pobjeda protiv Laduča.

Neočekivana liga pokazala je svoje pravo lice.

Od prvoga kola igrači Bune vidjeli su da se mogu nositi sa svim ekipama i svojom kvalitetom zaslužuju da se nađu među prve tri ekipe na tablici. Ali neozbiljnost nekih igrača, nedolaženje na treninge i ostale nepodobe uzele su svoj danak. Buna je trenutno u sredini tablice, ako sve bude po planu mogli bi sezonu završiti na 5. mjestu, ali ovaj tjedan nam je pokazao da planovi vole padati u vodu.

Da se kojim slučajem njihove utakmice nalaze u ponudi kladionica mnogi bi igrači počupali svoju kosu zbog neočekivanih rezultata. S kadetima Bune ništa nije sigurno...