One pixel

Dosta golova, malo bodova

Buna pred golom domaćina

Dosta golova, malo bodova

Seniori ne znaju za poraz, ali niti za pobjedu u proljetnom natjecanju u 1. ŽNL istok. Kao domaćini remizirali su protiv NK Turopoljca. 2:2. To je treći put ovog proljeća da prijateljskim rezultatom završavaju svoje utakmice. U nedjelju idu u goste Lonji koja je 6. na tablici i u prošlom kolu je pobijedila Meštricu u gostima. Buna je na 10. mjestu.

Kadeti su imali priliku odnijeti bodove iz Kerestinca, ali drugo poluvrijeme nije bilo na razini prvog pa su izgubili 3:2.- Dva puta vodili pa izgubili. U nedjelju im u goste dolazi Sloga iz Križa. Valjda nitko nema rođendan u subotu pa da bude kao na jesen - After party poraz u Križu.

Stariji pioniri bili su slobodni dok su mlađi ugostili NK Inter Zaprešić i izgubili 1:5. Stariji pioniri su slobodni i ovaj vikend, a ekipa mlađih pionira u subotu gostuje u Jastrebarskom kod Jaske.

Limači su odigrali dobro prvo poluvrijeme protiv NK Inter Zaprešića, a u drugom poluvremenu su gosti bili malo prisebniji i odnijeli sva tri boda, rezultat 1:2 - Odlična utakmica na proljetnoj premijeri . Ovu subotu su opet domaćini i dolazi im u goste Zelina. Prstići imaju kombinirani program s limačima pa su i oni igrali protiv NK Inter Zaprešića. Gosti su stavili na velika iskušenja domaćeg vratara, a rezultat je bio vaterpolski 1:16 Prevelika prepreka za prstiće . Prstići su na jesen vrlo dobro krenuli protiv Zeline, ali nisu izdržali do kraja - Golijada u Zelini. Limači su na jesen dobro započeli utakmicu, ali je Propuštena prilika za pobjedu.

U subotu i nedjelju nas očekuje lijepo i sunčano vrijeme, dođite i podržite naše ekipe.