One pixel

Prevelika prepreka za prstiće

NK Buna u napadu (prstići)

Prevelika prepreka za prstiće

"Joj kak' su veliki", bio je najčešći komentar gledatelja kad su prstići Inter Zaprešića izašli na teren u Šiljakovini. Trava na igralištu još spava zimski san, a kibici su se nadali da meki i grbavi teren ipak neće odgovarati gostima.

Neki igrači NK Bune bili su i za dvije glave manji od igrača iz protivničke ekipe. Naravno da njih to nije ništa smetalo i hrabro su ušli u utakmicu.

Nakon nekoliko minuta gosti uz iz dvije brze akcije došli do dva gola za 0:2. Veći i brži igrači Intera lako su prolazili kroz obranu domaćina. Napadač Intera je sam izašao pred golmana i postigao gol za 0:3, a nešto kasnije je bilo dva na jednoga za 0:4.

Ipak se ne igra samo na jedan gol, igrači Bune su imali svoje šanse. Nakon jednog slobodnjaka Buna je imala korner iz kojeg se stvorila dobra prilika i skoro da je pao gol. Postalo je jasno da Buna ima samo jedan cilj - zabiti barem jedan gol. Vrlo brzo su i ispunili svoj cilj. Natanijel je uputio odličan udarac, obrambeni igrač Intera je malo skrenuo loptu i to je bilo 1:4. Nakon toga je slijedilo malo razdoblje igre u kojem je Buna malo više kontrolirala loptu. Ali do kraja poluvremena gosti su preuzeli inicijativu i zabili još 4 gola za 1:8.

Trener i savjetnici razmišljaju koju taktiku sad postaviti

U drugom poluvremenu je došlo do potpune dominacije gostiju, a od domaćih je najviše pokazao vratar Noa koji je bio na velikim kušnjama i pod stalnim pritiskom gostiju. Na kraju je još 8 golova završilo u mreži domaćina za konačan rezultat od 1:16.

Dobar udarac igrača Bune