One pixel

Sam protiv Bune

NK Buna - prstići - trener

Sam protiv Bune

Stanje na tablici dalo je naslutiti da bi u subotnjem derbiju začelja prstići NK Bune protiv NK Bana Jelačića u Vukovini mogli doći do prvih bodova, ali kapetan domaćih je bio za klasu iznad svih i odlučio pobjednika. Sudjelovao je u svim pogotcima domaćina, ili kao strijelac ili kao asistent. To je specifičnost ovog uzrasta, jedan igrač može napraviti razliku i sam odlučiti cijelu utakmicu.

Domaći su vrlo brzo došli u vodstvo 1:0. Prstići Bune su nastavili svoju igru, stvorili su i tri šanse, ali lopta nije željela u gol.

Buna je imala posjed lopte, a onda je kapetan domaćih uzeo loptu, došao u priliku i lobom prebacio golmana Bune za 2:0.

S druge strane Andrija je sam izašao pred golmana domaćina, ali bio je preslab da završi akciju pored znatno jačih obrambenih igrača Bana.

Kapetan domaćih, udarcem iz daljine, povećava rezultat na 3:0.

Noa je uspio smanjiti rezultat nakon jednog prodora sa strane. 3:1.

Drugo poluvrijeme je golman Bune otvorio s par odličnih intervencija, a nakon jednog udarca stativa je spasila gol gostiju. Domaćin nakon toga postiže dva gola, nakon udarca slijedio je odbijanac, igrač domaćina je prvi na lopti (4:1), nakon prodora povratna lopta u sredinu i lopta je kroz šumu nogu završila u golu (5:1).

Nakon jednog slobodnog udarca, igrač Bune koji je bio najbliži golu smanjuje na 5:2, a kapetan domaćih postavlja konačan rezultat 6:2.

Buna pred golom domaćina

Igrači Bune nisu imali lijeka protiv kapetana domaćih. Pitanje je da li bi postavljanje dva čuvara na njega barem djelomično riješilo problem? Buna je imala čak i nešto veći posjed lopte, ali ni to nije previše pomoglo.