One pixel

Uspješna jesen mladeži NK Bune

Juniori

Uspješna jesen mladeži NK Bune

Sezona je polako ušla u svoj završni dio i sad je već jasno da je to ova polusezona vrlo uspješna za mladeđ NK Bune. Zanimljivo je i to da su u sva tri natjecanja koja organizira Nogometno središte Velika Gorica naše ekipe na prvom mjestu.

Prstići

Prošle godine su bili u jačoj ligi, a i svi igrači su bili ulazno godište i još puno mlađe od toga. Ove godine imaju više igrača izlaznih godišta i u Turopoljskoj ligi su vrlo uvjerljivi. Nalaze se na 1. mjestu, a na njihovim utakmicama možete uvijek vidjeti jako puno golova. Ove nedjelje gostuju u Kurilovcu.

Turopoljska liga - Prstići B - Tablica

Limači/Početnici

Limači su u nešto izjednačenijoj ligi nego početnici, ali i oni se nalaze na vrhu tablice. Ovaj vikend odlaze u Kobilić kod Vatrogasca s kojim se u službenim natjecanjima naše mlađe kategorije zadnjih godina nisu susretale.

Turopoljska liga - Početnici B - Tablica

Mlađi pioniri

Nakon sušne prošle sezone ove jeseni mlađi pioniri su u konkurentnijoj ligi, osvajaju bodove, mladi igrači koji su došli iz limača su donije potrebnu snagu i svježinu. Nalaze se u sredini tablice, a ovaj vikend im u goste dolazi Dinamo Hidrel.

Mlađi pioniri - 2. liga NSZŽ

Stariji pioniri

Stariji pioniri su trenutno na 2. mjestu s istim brojem bodova kao i vodeći Top, ali Buna ima i utakmicu više. Liga je izjednačena i nakon svakog kola može doći do promjene pozicije.

Pioniri - 2. liga NSZŽ

Kadeti

Kadeti su, od svih ekipa mladeži, nominalno u najvišem rangu natjecanja, u 1. ligi Nogometnog saveza Zagrebačke županije. I to su uspješni iako je liga vrlo konkurentna i ekipe su vrlo izjednačene. Buna je na 5. mjestu ali samo ih 2 boda dijeli od 1. Zadnje dvije utakmice su podijelili bodove, ali da su u barem jednoj utakmici od te dvije pobijedili i oni bi se nalazili na 1. mjestu.

Kadeti - 1. liga NSZŽ - tablica

Juniori

Znali smo da će juniori biti dobri i oni su to i dokazali. Nalaze se na prvom mjestu i ako nešto gadno ne kiksaju jesen bi trebali i završiti na toj poziciji.

Turopoljska liga - Juniori - tablica