One pixel

Prva pobjeda prstića

Vi ste naš ponos, mi smo vaša snaga

Prva pobjeda prstića

Sve je počelo kao lijep sunčan dan u Šiljakovini. Standardni termin, subota u podne, dupli program. U goste je došao Ban Jelačić. Prstići su odlučno ušli u utakmicu. Nitko od njih se nije ni sjećao jesenjeg poraza u Vukovini, gdje ih je matirao samo jedan igrač (Sam protiv Bune).

Odličnu i odlučnu igru prstići su naplatili u prvom poluvremenu kada su Ivo i Andrija postigli golove i na odmor otišli s prednošću od 2:0. Golman gostiju je bio više nego odličan i ima najveće zasluge za to da rezultat nije bio i veći.

Gužva pred golom Bune

U drugom poluvremenu NK Buna i dalje napada, ali i gosti uzvraćaju pa je mali, dinamitni golman Bune pokazao kako je budućnost pred njim i istaknuo se s nekoliko dobri intervencija. Gosti ipak dolaze do gola nakon velike gužve pred golom Bune u kojoj su uspjeli nekako ugurati loptu u gol. 2:1.

Igrač za sve pozicije, od napadača do golmana

Buna se odlučila na rizničnu taktiku čuvanja rezultata, čak su napravili i izmjenu golmana i to im je na kraju i donijelo zasluženi plijen. Prva tri boda ove sezone. Čestitamo!!!

Uvjerljiva pobjeda limača

Limačima su se jesenskog gostovanja u Vukovini sjećali po tome da su imali više od igre, ali nikako nisu uspjeli postići gol pa ih je domaćin porazio minimalnim rezultatom (Minimalni poraz limača u Vukovini).

Limači su krenuli odlučno, stalno su pritiskali gol gostiju i rezultat je nakon prvog poluvremena bio identičan kao i na utakmici prstića. 2:0 za domaće.

Napadač koji zna gdje se treba naći i postići gol

Vrijeme se pokvarilo, počela je padati kiša, ali to nije pokolebalo igrače obje ekipe koji su nastavili s nadigravanjem. Kao i u prvoj utakmici i u ovoj je golman bio najzapaženiji igrač gostiju. Števo pokazuje svoj napadački instinkt i dva puta se nalazi tamo gdje treba, povećava rezultat na 4:0 i postiže hat-trick.

Ne može im kiša ništa

Navijači gostiju su malo prigovarali sucu kako ih želi spriječiti da postignu barem počasni gol, ali sudac je imao isti kriterij prema domaćima i prema gostima. Ipak gosti uspijevaju doći do toliko željenog gola za rezultat 4:1.

Ali Buna i dalje nastavlja s napadima, golman gostiju je na iskušenjima i do kraja utakmice još jednom vadi loptu iz mreže. Svoj drugi gol postiže Jakov. Konačan rezultat 5:1 za domaćine.

Dva gola utkana u pobjedu domaćih