One pixel

Minimalni poraz limača u Vukovini

Gužva pred golom domaćina

Minimalni poraz limača u Vukovini

Limači NK Bune su u Vukovinu došli tražiti drugu pobjedu. NK Ban Jelačić je bio malo slabija momčad, a junak utakmice bio je golman domaćina koji je u nizu opasnih situacija izašao kao pobjednik.

Izgleda da su korneri tajno oružje domaćina. Nakon prvog kornera igrač domaćina je dočekao loptu na drugoj staviti i postavio konačan rezultat 1:0.

Korneri - tajno oružje Bana Jelačića

Buna počinje svoju igru, stvara odlične prilike. Nakon jedne izrađene akcije napadač Bune nalazi se sam pred golmanom domaćina ali lopta je završila u njegovim rukama. Zatim bilježimo odličan udarac koji je otišao preko gola te korner i dobar udarac, ali lopta odlazi pored gola. Buna cijelo vrijeme ima više od igre, jedan visoki udarac Jakova brani golman.

S druge strane i Mimi je odličan na golu Bune u prilikama kad su domaćini najopasniji, a to je nakon izvođenja kornera. Buna napada, golman domaćih kroti sve udarce.

Drugo poluvrijeme je išlo po istom scenariju. Buna se trudi, domaći golman je odličan. U jednoj odličnoj prilici Josip šalje loptu pored gola, a odličan udarac Davida brani golman domaćih koji je zaključao svoj gol i najzaslužniji je za pobjedu domaćina.

Kad lopta neće u gol