One pixel

Odlična utakmica na proljetnoj premijeri

Buna u napadu (limači)

Odlična utakmica na proljetnoj premijeri

Nakon odličnih rezultata u dvorani ove zime (Limači prvi u "Panadiću", Nastup NK Bune u ligi Tina Šport) limači su izašli na svoj teren u Šiljakovini sa željom da se revanširaju Inter Zaprešiću za jesenski poraz ali i za demonstraciju sile protiv prstića (Prevelika prepreka za prstiće).

Prvo poluvrijeme je donijelo odličnu igru i s jedne i s druge strane. Obrane su bile čvrste i odlučne bez obzira na smjelost i uporne pokušaje napadača. Inter je imao odličnu priliku u jednoj gužvi pred golom Bune, ali Petar izbija loptu sa same gol crte. Buna napada i radi pritisak na obranu gostiju, idu na oduzimanje lopte i to im uspijeva nekoliko puta što im donosi i najveću priliku u poluvremenu ali lopta nakon odličnog udarca odlazi pored gola.

Odlična ravnopravna igra s dosta uzbuđenja s jedne i druge strane, ali Buna ipak ima više od igre. Odličan slobodnjak, lopta preko gola. Pa još jedan odličan udarac Bune kojeg je vratar gostiju jedva ukrotio. Na poluvrijeme se otišlo s rezultatom 0:0.

Brzo, dinamično, s dosta prilika na jednoj i na drugoj strani

U drugom poluvremenu je Inter bio spretniji i konkretniji. U jednoj prilici je obrana samo za tren malo zaspala, igrač Intera je iskoristio priliku i uputio loptu u nebranjeni lijevi dio mreže za 0:1. Bilježimo i jednu prečku Intera nakon koje je skoro došlo do autogola kod izbijanja lopte.

Konkretniji Inter dao je priliku vrataru Bune da pokaže svoju spretnost i vještinu. U tri navrata Mimi je odlično spasio svoju mrežu. Ipak kod jedne odlične akcije Intera nije mogao ništa učiniti i lopta je završila u mreži za 0:2.

Inter se malo primirio, valjda su bili zadovoljni rezultatom, a to je iskoristila Buna za presing u završnim minutama utakmice. Više se igralo na gol gostiju, a nakon jednog kornera, najbolji strijelac Panadića koristi priliku i smanjuje na 1:2.

Buna je zaprijetila nakon nekoliko kornera i slobodnjaka, ali gosti su sačuvali svoju mrežu.

Igrači obje ekipe su na kraju dobili zasluženi pljesak za odličnu utakmicu.

Igra limača Bune daje naslutiti da bi proljeće moglo biti rezultatski puno bolje nego malo sumorna jesen. Jedva čekamo iduću utakmicu.

Poruka treneru - ne mijenjati igrače u tijeku akcije