One pixel

Vodili, pa izgubili

NK Buna - NK Vrbovec

Vodili, pa izgubili

Limači NK Bune su ugostili NK Vrbovec. Prognoza i prošli rezultati dali su naslutiti da neće biti lako, ali mali igrači NK Bune su od prve minute pokazali da se ne obaziru na prognoze.

Krenuli su kao osice, rastrčali su se po terenu, napadali, zujali su na sve strane. Počeli su vrlo dobro, iskoristili su slobodan udarac dosuđen nakon igre rukom gostujućeg igrača. Lopta je ubačena pred gol u gužvu, igrači Bune su se bolje snašli, obrana je reagirala, jedan udarac, drugi udarac i lopta je odsjela u mrežu. 1:0.

Slavlje nakon vodećeg pogotka

Ali gosti se ne predaju, iako je obrana Bune dosta sigurna ipak im se dogode prebjezi igrača. Jedan napadač gostiju u samostalnom prodoru došao je u priliku, ali je pucao pored gola. Jedan drugi prodor po strani i udarac u suprotni kut urodili su plodom i gosti su izjednačili. 1:1.

Buna ima više od igre. Napravili su nekoliko dobrih dodavanja, ali bez konkretne završnice. Dopada nam se kako igraju domaćini. Od svih ekipa mladeži oni igraju najdopadljiviji nogomet. Sigurni su u igri glavom, odlični u ispucavanju, ne promašuju kad udaraju loptu na prvu, dobri su u dodavanju. Stvarno igraju nogomet.

Za odmor se otišlo s rezultatom 1:1.

U nastavku Buna ima više od igre, krenuli su vrlo žustro. Nastavljaju sa sigurnom i preciznom igrom. Iako imaju samo jednu zamjenu igrači Bune održavaju visok ritam. Jedino u završnici nemaju rješenje za obranu gostiju.

Gosti igraju svoju igru, ali nedovoljno da postignu gol. I onda mala greška obrane Bune, poklonjena lopta i 1:2. Do kraja utakmice Buna pokušava postići pogodak, ali obrana gostiju je gusta i čvrsta, a malo im je pripomogla i sreća. Na kraju NK Vrbovec iz Šiljakovine odnosi sva tri boda.

Limači Bune imaju igru i ne bojimo se za njih. Doći će i pobjeda.

Gledatelji su pažljivo pratili utakmicu i korektno navijali