One pixel

Neočekivani poraz u Bestovju

NK Bestovje - NK Buna

Neočekivani poraz u Bestovju

Na Praznik rada kadeti NK Bune išli su na gostovanje u Bestovje kod istoimenog domaćina koji čvrsto drži zadnju poziciju na tablici. Buna je očekivala pobjedu bez obzira na to što su većinu ekipe činili igrači starijih pionira jer nekoliko standardnih kadeta nije moglo doći na utakmicu.

Od početka utakmice premoć je bila na strani gostiju, Buna je većinu utakmice provela na polovici domaćina ali bez konkretnog učinka. Domaćini su pokušavali udarcima iz daljine koje je Pavel uspješno hvatao.

Ipak se dogodio jedan trenutak nepažnje, odlično izveden aut domaćina, napadač gostiju je ostao sam i glavom prebacio golmana za 1:0.

Buna je nakon toga više u napadu, ali sve su to bili jalovi napadi i sebični izleti.

Jedan od rijetkih napada domaćina

U drugom poluvremenu Buna je bila malo konkretnija, domaćin se potpuno povukao na svoju polovicu, ali i dalje se napadi nižu bez konkretnog učinka. A onda se sreća nasmiješila Buni. Muža je udario loptu malo izvan šesnaest metara, lopta je pogodila domaćeg igrača i prevarila golmana. Buna je izjednačila 1:1.

Ali sve se to vratilo domaćinu na kraju utakmice. Jedan naoko bezazlen napad, udarac, golman Bune brani, lopta mu ispada, najbrži je napadač gostiju i gura loptu u mrežu za 2:1.