One pixel

Pobjeda za zatvaranje polusezone

NK Top - NK Buna

Pobjeda za zatvaranje polusezone

Kadeti su jesenski dio natjecanja završili gostovanjem u Kerestincu gdje ih je čekao domaćin NK Top. U Kerestincu je uvijek napeto, a tako je bilo i ovaj put.

Buna vrlo brzo dolazi u vodstvo. Nakon jedne visoko nabačene lopte, obrana domaćina je zastala očekujući da će golman uhvatiti loptu, ali njegovu neodlučnost iskoristio je Marko koji glavom prebacuje loptu u mrežu za 0:1.

Buna je imala inicijativu u prvom dijelu poluvremena, nakon toga je Top preuzeo igru da bi na kraju poluvremena opet Buna pritisnula obranu domaćina. Muža je, na dodavanje Marka, imao odličnu priliku ali je zavinuo loptu preko gola.

Drugo poluvrijeme započelo je penalom za domaćine koji nisu prigovarali zbog poklona, a nama se čini da je sudac bio malo prestrog. Domaćini ne koriste priliku, lopta odlazi preko gola.

Buna u drugom poluvremenu ima više od igre, konačno su igrači shvatili da je golman domaćina slabija karika i da treba samo pucati na gol. Muša se iskupio za promašaj iz prvog poluvremena, koristi gužvu u šesnaestercu domaćina i neodlučnu obranu, prvi je na lopti i šalje ju u mrežu.

Patrikov gol za 0:3.

Konačan rezultat postavio je Patrik iz slobodnjaka s 25 metara. Brza i jaka lopta išla je po sredini gola, odbila se od prečke i završila u mreži. Golman domaćina je bio visok, ali nedovoljno brz da uhvati tu loptu, 0:3.