One pixel

Dan kad su vratari blistali

NK Dinamo Hidrel - NK Buna

Dan kad su vratari blistali

Kadeti Bune išli su na dvoboj s Dinamo Hidrelom u Novo Čiče pokazati svoje nove dresove, ali kako domaćini također nose plavu boju onda su drečavi markeri spriječili novu garnituru da zasja punim sjajem.

Buna je u utakmicu ušla dosta dobro, cijelo prvo poluvrijeme su imali laganu prednost ali ta prednost nije rezultirala i konkretnim prilikama. Samo jednom je, nakon slobodnjaka, lopta malo dodirnula stativu gostiju s vanjske strane.

Najviše uzbuđenja bilo je na kraju poluvremena. Nakon udarca Luke vratar Dinama odbija loptu koja dolazi do Josipa ali on ju ne uspijeva ubaciti. Slijedi brza kontra Dinama, njihovi igrač izlazi jedan na jedan na Davida koji odnosi pobjedu i čuva mrežu Bune. Nakon kornera opet je David u akciji, brani udarac sa strane, a Patrik uspijeva izbaciti loptu van iz šesnaesterca.

Izuzimajući te zadnje dvije minute, drugo poluvrijeme bilo je nešto malo uzbudljivije. Nakon slobodnjaka Bune vratar domaćih je izveo odličnu paradu i izbio loptu ispod prečke. S druge strane ni David, na golu Bune, ne ostaje dužan, ističe se nizom odličnih intervencija, a u najboljoj prilici za domaćina najprije brani loptu rukom pa odbijanac brani nogom.

Možda je Gabrijel mogao donijeti pobjedu Buni nakon nabacivanja Muže, ali tu ide ona standardna utjeha 'pa nije da je bila neka šansa'.

Konačan rezultat je 0:0, odlični vratari, ali zbog više posla titulu igrača utakmice zaslužio je David koji je čudesima sačuvao mrežu Bune.