One pixel

Nova pobjeda prstića

NK Buna - HNK Gorica VM

Nova pobjeda prstića

Konačno je na red došla i zaostala utakmica s gostima iz Velike Mlake. HNK Gorica VM je uvijek nezgodan protivnik bez obzira na poziciju na tablici. Prstići NK Bune su u susret ušli vrlo ozbiljno, s čvrstom obranom, pokretljivom vezom i dalekometnim napadačima. Možda su bili i malo previše dalekometni i prerano su se odlučivali na šut pa golman Gorice nije imao težak posao. Ipak kad su se mrvicu približili golu igrači Bune su uspjeli zabiti i pogoditi stativu. Poluvrijeme 1:0.

U nastavku ista priča, dobra obrana, pokretljiviji napad i ubrzo je bilo 3:0. Malo opuštanje obrane NK Bune i buđenje igrača HNK Gorice rezultiralo je smanjenjem rezultata na 3:1. Prstići NK Bune opet dodaju gas, dolaze do 5:1, a onda totalno opuštanje, gosti su u tome vidjeli svoju priliku i postižu dva laka komada za konačni rezultat od 5:3.

Utakmica je imala i treće poluvrijeme, ali ne na veteranski način već su manji igrači dobili šansu da pokažu svoje umijeće. Tu je kod domaćina gledatelje oduševio mali plavi koji je pokazao odličnu kontrolu lopte, ali i izuzetnu inteligenciju u igri bez lopte koja se drastično razlikuje od klasične taktike prstića 'gdje je lopta tu je gužva, tu smo svi'. Dobrim kretanjem stvorio si je nekoliko situacija jedan na jedan ali golman je imao više sreće. Svi su navijali da mali plavi postigne gol i to se konačno i dogodilo na opće oduševljenje gledališta. Još jedan gol u mreži sa svake strane i mali prstići NK Bune su i ovo poluvrijeme riješili u svoju korist, 2:1.

NK Buna - HNK Gorica VM