One pixel

Pobjeda u napetoj utakmici

NK Buna - ekipa prstića

Pobjeda u napetoj utakmici

Prstići NK Bune već su bili na terenu. Dok su izlazili iz svlačionice čuli smo domaćine kako mjerkaju današnje protivnike...

"Ajoj, gle kak' su mali."

"Jesu, al' su dobri", upozorio je dobar poznavatelj protivnika svoje suigrače.

U prvom poluvremenu prstići NK Bune su opravdali reputaciju koja ih je pratila. Imali su više od igre, osvajali su teren, bili su sigurni u obrani, ali napadačima je nedostajala koncentracija u završnici. Domaćini su bili čvrsti, nekad i mrvicu prečvrsti pa su tako u blizini gola napravili prekršaj. Slobodan udarac nadomak gola uvijek je dobra prilika koju ovaj put Buna nije propustila i dolazi u vodstvo, 0:1.

NK Buna postiže gol iz slobodnjaka, 0:1

Buna je uglavnom osvajala prostor po desnoj strani. Tako je u jednoj mic-po-mic seriji osvajanja auta i terena Buna došla nadomak protivničkog gola, napadač gostiju je bio strpljiv i ispratio je akciju do kraja, našao se na pravom mjestu i povećao vodstvo na 0:2. Još jedan neiskorišten slobodnjak za Bunu i igrači odlaze na odmor.

Domaći su odlučno krenuli u drugi dio i odmah u prvom napadu daju gol iz odlične kombinacije 1:2. Nakon toga i dalje jure u napad i uskoro opet skoro postižu gol. U tom trenutku izgledalo je kako će se vodstvo Bune vrlo brzo istopiti.

Ali Buna se budi, udarcem iz daljine povećavaju vodstvo na 1:3, i ubrzo nakon toga iz jedne polukontre postižu gol za 1:4.

Domaći se ne predaju, napadaju, i jednoj gužvi postižu gol iz odbijanca. 2:4. Obrana Bune je bila dosta neodlučna, domaćini su bili odlučni i išli su do kraja. Malo nervozne čvrstine obrane NK Bune rezultiralo je s nekoliko neugodnih slobodnih udaraca domaćina, ali bez konkretne završnice. Stativa je nakon jednog udarca domaćih spasila gol Bune.

Inicijativa domaćih konačno je rezultirala jednim više sretnim nego spretnim golom. 3:4.

Gosti su se ipak malo pribrali, priveli utakmicu kraju za nova tri boda.

Nakon službenog dijela slijedila je revijalna utakmica najmanjih igrača u kojoj su domaći pobijedili i tako se malo utješili zbog poraza.