One pixel

Buna pobijedila u breškom derbiju

NK Kupa - NK Buna

Buna pobijedila u breškom derbiju

Došao je i taj dugo očekivani derbi između juniora Kupe i Bune. I jedna i druga ekipa su odlično krenule u sezonu i računalo se da ova utakmica odlučuje jesenskog prvaka. I jedna i druga ekipa su bile kompletne s još kompletnijom klupom. Stožer Bune je došao u jakom sastavu s tri trenera. Malo nas je iznenadio teren NK Kupe koji je sigurno vidio i puno boljih dana, dok juniori Bune nisu vidjeli lošiji teren ove sezone.

Puna klupa i tri tenora, ovaj tri trenera Bune

Buna je krenula odlično, teren im nije predstavljao neki problem. Cavrić odlično upošljava Mikulina koji pronalazi Franju koji plasira loptu u mrežu za 0:1. Školski pogodak. Raspoloženi Cavrić puca prema golu, lopta lagano i začudno pada te pogađa prečku. I opet taj Cavrić, nakon kornera podmeće glavu i lopta završava u mreži za 0:2. Nakon Cavrićeve rapsodije budi se i Joža koji odlično pronalazi Franju koji, ne budi mu teško, plasira loptu pored golmana u mrežu. 0:3. Franjo koristi jednu dobro upućenu loptu, danas mu sve ide od noge i pogađa za 0:4.

Nakon takvog silovitog početka Buna se malo smirila, a Kupa je došla k sebi pa do kraja poluvremena nema više golova.

U drugom poluvremenu u igru ulaze i igrači s klupe koji su pokazali dobru igru, ali ne toliko efikasnu. Franjo postiže svoj 4. gol nakon što je izbjegao pažnji obrane domaćina i prebacio golmana za 0:5.

Kupa dolazi do počasnog gola, jedna lopta iz daljine prevarila je vratara Bune koji je morao vaditi loptu iz mreže. Prvi put ove sezone. 1:5.

Priliku za povećanje vodstva imao je Marko ali lopta je milovala prečku s vanjske strane.

Nakon utakmice nastavljeno je kvalitetno druženje igrača obje momčadi, a domaćini iz Pokupskog častili su kobasicama i pićem.