One pixel

Golijada pod reflektorima

NK Gradići u napadu

Golijada pod reflektorima

Utakmicu s Gradićima juniori su odigrali pod reflektorima po dosta hladnom vremenu, ali oni su podigli ritam i zagrijali sebe i gledatelje. Gosti su došli u dosta velikom broju, imali su dobro popunjenu klupu, ali ipak nisu uspjeli parirati raspoloženim domaćinima.

Ipak u prvom poluvremenu su uspjeli nekako držati ritam.

Golman Bune nije imao previše posla

Mrežu gostiju je načeo Danči s ruba šesnaesterca, 1:0. Šebek je zatim iz daljine demonstrirao udarac nazvan list koji pada i koji je prevario golmana gostiju, 2:0. Treći gol postigao je Ivo koji je ostao sam na lijevoj strani, krenuo na golmana i pogodio mrežu, 3:0. Joža se upisuje u strijelce udarcem s desne strane u suprotni kut, 4:0. Golijadu u prvom poluvremenu zaključuje Ivo koji opet dobiva loptu na lijevo strani, obrana gostiju je izigrana i to je 5:0.

Poluvrijeme je završilo, a što se tek sprema...

U drugom poluvremenu uglavnom se igra preselila pred gol gostiju, palo je dosta golova, moglo je i više ali kad je golijada onda svi žele zabiti gol i ponekad ne vide da je drugi igrač u boljoj prilici.

Na 6:0 povisio je Danči udarcem s ruba šesnaesterca. Ivo je zavolio greške obrane domaćih, koristi još jednu njihovu nepažnju i povećava na 7:0. Joža nije bio jedan od sebičnih, probija desnu stranu, prolazi obranu i daje loptu Zvonku koji je na drugoj stativi i postiže gol za 8:0. Obrana gostiju sve češće ostaje izvan šesnaesterca, jednu takvu priliku koriste Jože i Gabi pa su se malo trkičkali pred golom da bi Joža postio Gabiju da zabije za 9:0. Joža još jednom bježi obrani i postiže gol za 10:0. Nakon jednog odličnog prodora Ivo je prošao obranu i poslužio Gabija koji je ostao sam pred golmanom i uspio ga prebaciti za 11:0. Franjo je nekoliko puta pokušao postići gol, a to mu je konačno i uspjelo kad je na vrhu šesnaesterca dobio loptu i dobro uzdrmao mrežu. Prije udarca čulo se iz publike "nemoj ga ubiti" jer je netko od gledatelja naslutio kako će to biti silovit udarac. Konačan rezultat postiže Gabi nakon što je ukrao loptu i postigao jedan lak pogodak, 13:0.

Zanimljivo je spomenuti da to nije najveći rezultat tog vikenda. Prstići su bili još efikasniji te pobijedili NK Turopoljac 18:0.