One pixel

Izlet u Klokočevec

Klokočevac - šetnja nakon jednog od brojnih golova

Izlet u Klokočevec

Kadeti su ovu subotu iskoristili za izlet u Klokočevec Samoborski. Odmor prije puta iskoristili su za pokoju partiju karata i druženje. Nakon ugodne vožnje došli su u Klokočevec Samoborski. Dan je bio sunčan, vruć, najtopliji dan ovog svibnja. Slučajno se poklopilo da je tamo bilo vrlo lijepo igralište jednog nogometnog kluba. Pomislili smo kako taj klub sigurno nisu osnovali domaći kajkavci jer se klub zvao NK Klokočevac, a selo se zove Klokočevec.

Već kad su bili tamo kadeti su se dogovorili i da odigraju tekmu sa šarolikom ekipom domaćina. Čim su gostujući napadači pogledali gol u prvoj minuti bilo je 0:1. U laganom ritmu, polako počeli su padati golovi. Golman koji je više bio kalibra mlađeg pionira više je izbjegavao ionako mlake udarce gostiju nego što je pokušavao braniti. Poluvrijeme je završilo brže nego što je i samo očekivalo, a semafor je bilježio 0:10. Drugo poluvrijeme bilo je u još laganijem ritmu, a sucu je laknulo jer se već počeo žaliti gledateljima da on ima samo 16 rubrika za golove i zabrinuo se gdje će zapisati tolike golove. Gosti su imali obzira i prema sucu i prema domaćinu, a i kraj je došao brzo pa je rezultat bio samo 0:14.

Sokolovi trenera Škojca završili su svoj laganini izlet, a više od vlastitog rezultata zanimalo ih je kako će završiti susret Topa i Rakovog Potoka. Iznenađujuća vijest je stigla putem Facebook stranice NK Topa, domaćini su izgubili 0:5 od Rakovog Potoka što znači da su kadeti NK Bune i teoretski osigurali naslov prvaka 2. lige NSZŽ. Čestitamo!

Kadeti - NK Klokočevac - NK Buna