One pixel

Jesen zaključili pobjedom

Kadeti Bune napadaju gol gostiju iz Ostrne

Jesen zaključili pobjedom

Izgleda da kadetima Stara graba u Mraclinu bolje odgovara nego igralište u Buševcu. U hladno nedjeljno jutro u goste im je došla ekipa NK Ostrna koja je imala 6 bodova prednosti pred Bunom i nalazili su se na 6. mjestu. Igrači se nisu zamarali tim podatkom i došli su samo igrati. I ovaj put je ekipa NK Bune, zbog izostanka igrača, nadopunjena s igračima iz ekipe starijih pionira.

Već je početnih nekoliko minuta dalo naslutiti da će Buna voditi glavnu riječ. Pritisak na gol gostiju rezultirao je s nekoliko kornera ali nakon njihovih izvođenja nije bilo nikakve prilike za gol. Kapetan Joža je u jednom trenutku iskoristio nesnalaženje obrane i postigao gol za 1:0. Nakon toga je imao i jednu dobru priliku na povratnu loptu, ali mreža je ostala mirovati.

Malo nesnalaženje Pavela, koji je istrčao na dubinsku loptu, nije iskoristio gostujući napadač, pucao je, ali nije uspio pogoditi prazan gol.

Jedno nabacivanje Cavrića skoro je prevarilo golmana gostiju koji je u zadnji tren izbacio loptu ispod prečke.

Nakon što je Joža napravio zbrku na desnoj strani i uputio povratnu loptu Gabi je iskoristio priliku i smjestio loptu u mrežu za 2:0.

Gabrijel postiže gol za 2:0

Do kraja poluvremena bilježimo odličan prodor i udarac Pepija s desne strane kojeg golman odbija. Šteta što nije bilo nikog na drugoj stativi da pospremi loptu u mrežu. Nakon toga je uslijedilo nabacivanje i dobar udarac Patrika glavom.

Drugo poluvrijeme je otvorio Pavel odličnom obranom. Nakon slobodnjaka gostiju obrana je bila u nekoliko prilika malo nesigurna, ali gosti nisu iskoristili gužvu da postignu gol.

Gužva pred golom Bune

Buna je nakon toga opet preuzela inicijativu. U jednom napadu nije iskorišteno nesnalaženje gostujućeg golmana, a u drugom napadu Joža prelazi golmana, ali mu je lopta pobjegla.

Buna prijeti nakon kornera

U nastavku je Buna imala nekoliko kornera, a nakon jednog izvođenja Joža posprema odbijanac u mrežu za 3:0. Svoj show program Jože je završio nakon jedne kontre u kojoj je promiješao i zbunio obranu gostiju, golman je ispao već u početku i lopta je završila u mreži za 4:0.

Pavel je sigurno intervenirao nakon jednog udarca iz daljine kojeg je sigurno ukrotio, a Joža je nakon jedne kontre sa strane pogodio vanjski dio mreže.

Buna je sezonu završila odličnom igrom koju je pokazala i u ovoj utakmici. Stariji pioniri, koji popunjavaju praznine u ekipi, nakon što su se malo oslobodili pokazali su da su na razini zadatka i odlično igraju. Čini nam se da bi nakon dobro odrađenih zimskih priprema kadeti Bune na proljeće trebali zauzeti mjesto na tablici koje im po prikazanoj igri i pripada.

Sudac je na današnjoj utakmici bio na visini zadatka, a posebnu pažnju je obratio na to da se ne igra grubo, pa je smirivao igrače i pazio na to da se netko ne ozlijedi. Svaka čast.