One pixel

Laka pobjeda nad Ostrnom

NK Buna - NK Ostrna

Laka pobjeda nad Ostrnom

Vatrogasna natjecanja ovaj vikend su mnogim nogometnim klubovima stvorila nepredviđene teškoće zbog nedostatka igrača. Gosti iz Ostrne su došli mini autobusom u predviđeno vrijeme, sat vremena prije utakmice, i izgledalo je da kadete Bune očekuje ozbiljna utakmica. Još uvijek su bila svježa sjećanja na posljednje gostovanje u prošlogodišnjoj sezoni kad su kadeti u Ostrni imali dosta ozbiljne probleme. U toj utakmici Buna je došla do vodstva od 0:4, a onda su se domaćini probudili, došli do 2:4, ali dalje nisu mogli.

Vatrogasci su uzeli svoj danak gostima koji nisu imali 11 igrača na terenu već taman dovoljno da se može odigrati utakmica. Ipak hrabro su krenuli u utakmicu i nisu igrali totalni bunker iako su većinu vremena provodili na svojoj polovici.

Nakon početnog isprobavanja i kombiniranja Luka udarcem glavom dovodi Bunu u vodstvo 1:0. Golman gostiju imao je visinu, ali pokazalo se da nema prave golmanske instinkte već je branio gol kako je najbolje znao. Vrlo brzo Muža postiže gol za 2:0, a poslije njega Gabrijel povećava na 3:0. Slijedilo je razdoblje igre u kojoj su igrači Bune više kombinirali i obilazili oko i pucali preko gola. Na 4:0 povećava Pukšić, a Kalisar daje gol za 5:0. Iz mrtvog kuta na lijevoj strani Luka puca i daje gol za 6:0.

Zbog ozljede dva igrača gosti nisu mogli nastaviti utakmicu pa je sudac umjesto početka drugog poluvremena odsvirao kraj. Šteta što vjerni nogometni kibici nisu bili u prilici vidjeti malo više od igre.

Početak utakmice NK Buna - NK Ostrna