One pixel

Podjela bodova s Topom

NK Buna - NK Top

Podjela bodova s Topom

U 2. kolu kadeti su bili domaćini u Buševcu. Kiša je malo pokušala padati pa odustala. Crte s igrališta su otišle negdje u birtiju pa je šesnaesterac obilježen čunjevima. Sudac jedan, bez pomoćnika. Sastav Bune malo jači nego na prethodnoj utakmici, a imali su čak i jednu zamjenu.

Prvi napad Bune i prvi udarac. Činilo se da će dobro krenuti, ali onda su se gosti rastrčali. Jedan korner, pa prečka, pa drugi korner, pa malo napucavanja, pa još malo kornera za Top. Sreća da nema pravila tri kornera - penal, ne bi se domaći dobro proveli.

Gosti poludjeli za kornerima

Gosti posustaju, Buna uspostavlja kontrolu na sredini i sve je bliže protivničkom golu. Nepredviđena zamjena zbog ozljede ostavila je domaćine s manje mogućnosti za taktičke izmjene. Domaćini polako dostižu goste u broju izvedenih kornera, pokušali su dalekometnim udarcima i polako se primiču golu gostiju.

Korner za kornerom

Gosti se brane, napravili su prekršaj na nekih 20-25 metara od gola što je idealna šansa za kapetana Bune. Pokraj živog zida i pokraj golmana lopta je prozujala u gol. Domaćini vode 1:0.

Ne znamo kako se zove ova stilska figura, ali nije pomogla golmanu da uhvati loptu - gol za Bunu

Promjena strana donijela je i radost za goste. Napadač gostiju se poslužio objema rukama, napravio prekršaj kako bi došao u priliku da pobjegne obrani domaćih i zabije za 1:1. Svi na tribinama su vidjeli prekršaj osim suca koji je pokazao na centar.

Buna kreće s napadima, jedna lopta opasno prolazi pokraj gola gostiju. Gosti uzvraćaju, lopta u silaznoj putanji pogađa prečku. Opet je sredina drugog poluvremena lošije razdoblje igre Bune. Gosti su kao ose, obrana domaćina se malo sporije vraća, ali mreža miruje.

Pavel je gazda svojeg zračnog prostora

Prema kraju susreta Buna opet napada. Iz jednog brzog prodora Buna dolazi do pogotka, ali sudac je vidio zaleđe i poništava gol. Do kraja susreta Buna je imala nekoliko prilika, bilo je i izrađenih akcija, ali nekim igračima je nedostajalo koncentracije i odlučnosti da savladaju gostujućeg vratara. Na kraju je rezultat ostao 1:1.

Iako igra nije na razini kakva bi trebala biti, ali i nakon ove utakmice ostaje gorak okus u ustima zbog sudačkih odluka koje direktno kroje rezultat. Jedini lijek protiv takvih sučevih otvaranja je što bolja igra. Nema druge.