One pixel

Sigurna domaća pobjeda

NK Buna - NK Bestovje

Sigurna domaća pobjeda

Kadeti su goste, NK Bestovje, ove subote dočekali u Mraclinu. Skupilo se 11 i pol igrača, Luka Đuretić je sjeo na klupu, ali nije bio siguran da će zaigrati.

Ispitivanje snaga je trajalo dosta dugo, a onda je NK Buna krenula polako prema golu. Jedan slobodnjak s lijeve strane je bio labav, ali lopta je sve iznenadila i pogodila bližu stativu, no to iznenađenje nitko nije popratio.

Labavi slobodnjak i stativa

Kapetan Joža je u iz pozadine sam krenuo u prodor, izbio pred golmana, pokušao pogoditi bliži kut, ali golman Bestovja je odlično obranio udarac i skrenuo ga u korner.

Nakon jednog prodora Ilijevića po desnoj strani i povratne lopte na 16 metara Grgur je odlično pogodio loptu i smjestio ju pod samu prečku. Buna je povela 1:0.

Napadači su bili dosta neodlučni, a i lopta baš nije dolazila do njih. Bestovje je pokušalo stvoriti prilike, ali nisu se baš najbrže vraćali u obranu što je iskoristio Joža i iz obrane pretrčao pola igrališta, izbio sam pred golmana, ali ovaj put je bio siguran i lopta je pokraj golmana završila u mreži. 2:0.

Dogovor za taktičke promjene u 2. poluvremenu

Buna je puno odlučnije krenula u 2. poluvrijeme. Brzo je izvršena i jedina zamjena, Luka umjesto Grgura. Slijedio je niz šansi, Luka i Joža, pa David sam na golmana. Još jedna stativa pa nakon kornera Joža preko gola. Gol je visio u zraku, a gosti su se potpuno povukli. Luka je imao još jednu šansu, a onda konačno pada i gol. Nakon kornera Joža je bio najbolji u skoku i glavom povisio rezultat na 3:0.

Obrana Bune se malo uspavala, gosti su skupili zadnje atome snage, došli do gola, dodavali se i iz jedinog udarca po golu dolaze do počasnog pogotka. 3:1.

Za konačan rezultat pobrinuli su se Luka i Luka, po receptu iz Stupnika, jedan asistira, drugi pogađa i to je konačnih 4:1.

Gužva pred golom gostiju