One pixel

Teško jutro u Pušći

NK Buna - gostovanje u Pušći

Teško jutro u Pušći

Jutarnje gostovanje u Pušći kadetima je donijelo pobjedu, ali dosta teže nego što su očekivali.

Domaći su jedva sakupili potreban broj igrača da se utakmica odigra. Kadeti NK Bune su već sigurno pomislili lako ćemo. Ali već smo bili svjedoci utakmica u kojima je i manji broj igrača uspijevao doći do pobjede (stariji pioniri NK Bune prije par godina u Zdencima protiv Vatrogasca) tako da se ništa ne smije uzeti zdravo za gotovo.

Počelo je dobro, NK Buna je povela 0:1. Domaćini su se dobro rasporedili, obrana je bila dosta visoko pa su igrači NK Bune često ostajali u zaleđu, a napad nisu ni igrali već su čekali na protivnapad. Golman domaćih nas je malo zavarao svojim korpulentnijim izgledom, ali pokazalo se da je u odličnoj kondiciji, bacao se kao divlja mačka i skidao sve moguće i nemoguće. Ali nije ni da su baš igrači Bune podesili svoje nišanske sprave. Da je u gledalištu bio neki scout iz američkog nogometa sigurno bi našao dosta kandidata za ispucavače. Ono što nije skinuo golman dva puta je zaustavila prečka, a dva puta se zatresla mreža, ali napadači Bune bili su u zaleđu.

Samo jedan pogodak u prvom dijelu

U drugom poluvremenu igrači NK Bune su prakticirali dribljaonu, pa malo petljaonu više nego dodavanje i nije baš slutilo na dobro. Igrači domaćih su se stisnuli i nisu izlazili iz svoje polovice, golman je i dalje sve branio, a igrači Bune lutali su zaleđima.

A onda se ipak otvorilo, NK Buna je zabila 5 laklih komada za 1:6, suci su skratili muke domaćinima i to je bilo to. Bodovi se pišu, a igru budemo zaboravili.