One pixel

Dosadna pobjeda

NK Buna - stariji pioniri

Dosadna pobjeda

Mlađi pioniri su se u svojoj utakmici neočekivano izgubili, ali stariji su imali još lakšeg protivnika, uglavnom se igralo na jedan gol i pitanje pobjednika od prve sekunde nije dolazilo u pitanje.

Utakmica je počela malo ranije što je bilo dovoljno da se oni, koji su došli u očekivano vrijeme, nađu u čudu. Koliki je rezultat? 3:0, 4:0, 5:0? Gledatelji su već prestali brojati pogotke. Ipak u prvih par minuta bilo je 3:0, pa su se igrači Bune malo opustili i počeli igrati svaki svoju igru. Jedan red promašaja, jedan pogodak. Gol po prečku za 4:0. Gol iz daljine za 5:0. Udarac špicom u suprotni kraj mreže za 6:0. Bilo je i udaraca na koje bi i Sivonjić bio ponosan.

A sada Sivonjić style....

U drugom poluvremenu se nastavila igra na jedan gol, a napadači domaćina su bili poprilično dekoncentrirani. Izgleda da ovaj tjedan nije bilo dopunske iz zaleđa jer su se neki domaći igrači i dalje uporno nalazili iza leđa protivnika. Barem dva gola domaćih su opravdano poništene zbog nedozvoljene pozicije. Udarac iz daljine za 7:0. Pa onda lakih 8:0 i jedno ušetavanje kroz protivničku obranu do gola za 9:0. Obrana gostiju se trudila stajati što dalje od gola, da bi se čak i golman udaljio od gola što je omogućilo domaćima da jednim prebacivanjem iz daljine postave konačan rezultat, 10:0.

Utakmica koja je bila lakša od treninga.