One pixel

Pobjeda u posljednoj utakmici

NK Buna - NK Lukavec

Pobjeda u posljednoj utakmici

Ozljede u Rakovcu su broj ozlijeđenih igrača, na koje trener ne može računati, povećale na 4 pa se morao osloniti na igrače mlađih pionira koji su popunili ekipu.

Iako je utakmica bila bez natjecateljskog naboja protivnici iz donjeg dijela tablice su se dosta dobro držali. NK Buna je ušla sigurno u utakmicu, a NK Lukavec se pokazao kao dobar protivnik koji je u nekoliko navrata znao zaprijetiti.

Lopta je uglavnom bila na polovici Lukavca, a igrači Bune su malo s jedne, pa malo s druge strane pokušavali ugroziti gol gostiju, ali izgleda da nisu uskladili nišanske sprave. Ozljede iz prošlog kola sigurno su im malo ostale u podsvijesti jer su napadači igrali malo sa zadrškom i previše su respektirali obrambene igrače gostiju.

U jednom prodoru napadač Bune ipak stišće gas, obrana Lukavca ga zaustavlja u sendviču dva igrača i sudac pokazuje na bijelu točku. Sigurna egzekucija kapetana NK Bune donosi vodstvo od 1:0

NK Buna - NK Lukavec 1:0 - pogodak s bijele točke

Napadači Bune su se nakon toga malo oslobodili, a nakon jednog prodora po desnoj strani i nabacivanja pred gol obrana je malo zaspala pa napadaču NK Bune nije bilo teško postaviti nogu za 2:0.

U drugom poluvremenu još veća premoć Bune, ali bez realizacije iako je bilo nekoliko jako dobrih prilika. Nakon posljednjeg sučevog zvižduka pioniri NK Bune preuzeli su nagrade za osvojeno 1. mjesto 2. lige istok NSZŽ.