One pixel

Laka pobjeda u Obrezini

Obrezina - NK Mladost - NK Buna

Laka pobjeda u Obrezini

Prekrasan, ali pomalo vrući dan na odlično pripremljenom terenu u Obrezini. Domaća NK Mladost imala je široku klupu dok je NK Buna imala samo jednu zamjenu. Stanje na tablici ipak je starijim pionirima NK Bune nametnulo ulogu favorita u ovoj utakmici.

Početni sastav NK Bune malo se razlikovao u odnosu na prošle utakmice, ali od prve minute je bilo jasno da NK Buna ima više od igre. Jedina opasnost im je prijetila od brzih protunapada Mladosti. NK Buna svoj posjed lopte nije uspjela konkretizirati ali nakon jednog nabacivanja sa strane pomogao im je igrač Mladosti koji je prevario svojeg golmana i skrenuo loptu u mrežu. 0:1. Bilo je još nekoliko gužvastih zapleta ispred gola Mladosti bez konkretnih rezultata. I onda je jedini udarac iz daljine završio iza leđa golmana Mladosti. 0:2.

Drugo poluvrijeme igrači NK Bune shvatili su da je golman Mladosti slab na udarce iz daljine pa su pokušavali nešto više pucati, a manje ući s loptom u gol. Ali igrači Mladosti su shvatili da napadači Bune ne paze na zaleđe pa su se držali što dalje od svojeg gola. Ipak u tom nadigravanju Buna je bila efikasnija i dala još 2 gola za 0:4. Mladost je uspjela postići jedan gol i činilo se da bi utakmica mogla postati zanimljivija, ali Buna postiže još dva gola za konačan rezultat 1:6.

Netko od domaćih je komentirao "pa kako su ovi prvi". To je odlika dobrih momčadi, pobjeđuju i kad ne igraju baš najbolje.