One pixel

Osvojena Tina-šport zimska liga

MNK Buna Lugines D.o.o.

Osvojena Tina-šport zimska liga

U zimskom razdoblju nedjelje su bile rezervirane za nastupe na "Zimskoj malonogometnoj ligi Tina-šport". Pokrovitelj ekipe bio je Lugines d.o.o. iz Šiljakovine.

Prvi susret s terenom na Zagrebačkom velesajmu i prva utakmica. Dokazana je ona stara da je lopta okruga. Dečki su ušli dosta sigurno u utakmicu s čvrstom ekipom Nura. Imali su više šansi, pogađali su stative, redale su se šanse, ali Nur je maksimalno iskoristio svoje prilike i prvi nastup je donio i jedini poraz.

U idućim utakmicama redom su pobjeđivani HAŠK, Coerver, Sava, Ravnice, Laz i dvije ekipe Studentskog grada. To je bilo dovoljno za drugo mjesto, a prvo mjesto je bez poraza osvojila ekipa Nur.

Razigravanje

U razigravanje Buna je ušla pobjednom nad ekipom Coervera 4:0. HAŠK je u utakmici s puno golova pobijedio Nur i zakomplicirao stanje na tablici. Buna nije dozvolila nikakvo iznenađenje i savladan je HAŠK rezultatom 5:2. Zadnja utakmica s Nurom odlučivala je o prvom mjestu. Opet se krenula čvrsto u utakmicu, ali ovaj put je Buna iskorištavala svoje šanse, a obrana je bila puno koncentriranija. Utakmica je postala sve čvršća, iskre su sijevale, ali brežani su sačuvali hladnu glavu i punili mreže. Konačan rezultat bio je 5:1.

Nagrade

Maksimalan učinak u razigravanju donio je ekipo NK Buna Lugines d.o.o. prvo mjesto, a nisu nas mimoišle ni nagrade za najbolje pojedince. Pavel Kušević je po bodovanju bio daleko najbolji golman, a Marko Rovišan je s 28 pogodaka bio najbolji strijelac.

Zimska liga Tina-šport (stariji pioniri) 2017/2018
Zimska liga Tina-šport (stariji pioniri) - razigravanje - rezultati -2017/2018
Zimska liga Tina-šport (stariji pioniri) - razigravanje - tablica 2017/2018